kunstschilder atelier kunstschilder schilderijen houtbewerking marmerbewerking contact Gerrit Kristalijn schilderijen

 

 


kunstschilder Gerrit Adriaan Kristalijn


Welkom op mijn website.
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Gerrit Kristalijn en ik ben een kunstschilder. Ik schilder graag landschappen en stillevens. Daarnaast behoren portretten en imitatiebewerkingen van marmer en hout tot mijn favoriete genre. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en het Zeeuwse landschap. Vooral de zee en duinlandschappen op Schouwen en ook de haven van Zierikzee zijn vaak terug te vinden in mijn schilderijen.
Een aanzichtkaart, een foto uit de krant, een kalenderplaat. Ideeën komen overal vandaan.

Mijn atelier heet Atelier Roodborstje. ‘Waarom roodborstje?’, vraagt u zich misschien af. Dat ga ik u nu vertellen: het atelier heeft uitzicht op onze ruime tuin met appel- en vijgenbomen, een waterval, fontein, vijver en vele soorten planten en struiken. ’s Zomers is de tuin een waar kleurenpalet van bloemen. Het hele jaar door vinden allerlei soorten vogels hier een rustplek: koolmezen, mussen, tortelduiven, pimpelmezen, merels, vinken, goudhaantjes, winterkoninkjes en… roodborstjes! De roodborst heeft met zijn warme kleuren en luide gezang, mijn aandacht getrokken.
Daarom Atelier Roodborstje.

Op deze website treft u een greep uit mijn collectie schilderijen, marmerimitaties en houtimitaties. Ik wens u veel kijkplezier in mijn online atelier! Heeft u vragen of suggesties? Dan nodig ik u uit om een bericht achter te laten in het Gastenboek.


Gerrit Adriaan Kristalijn
In memoriam 09-01-1944 - 17-01-2017

 

 

In memoriam:
Gerrit Adriaan Kristalijn
09-01-1944 - 17-01-2017

KunstschilderKunstschilder | Houtbewerking | Marmerbewerking | Links | Sitemap | ContactColofon | Gastenboek
©2006 Atelierroodborstje